O nama

Green Clean autoperionica je koja je locirana u podzemnoj garaži TC. Delta City. Dok vi uživate u šopingu, kafi , ili obavljate  dnevne kupovine, mi ćemo se postarati da Vaš auto bude opran kvalitetno i bezbedno.

Sa nama dobijate:

Besprekoran kvaitet i posvećenost detaljima je osnov naše usluge. Uz to, svaki auto pre predaje, prolazi kontrolu supervizora, tako da je isti nivo kvaliteta zagarantovan prilikom svake posete našoj perionici.

Sredstva – prilikom pranja automobila se koriste profesionalna sredstva italijanskih proizvođača, koja garantuju ne samo kvalitet nego i  bezbednost vozila prilikom pranja.

Osoblje – o vašem automobile ste staraju obučeni izvršiocii koji imaju višegodišnje iskutvo rada u autoperionicama.

Vreme – Garantujemo da će vaš auto biti isporučen uvek u tačno dogoovreno vreme ili pre. Da li Vam se ikada desilo da odete u perionicu da pokupite auto, a  pranje još nije završen pa morate da sačekate još dodatnih pola sata? Ta mogućnost je kod nas isključena. Prilikom ostavljanja ključeva, biće Vam prezentovano realno vreme završetka vašeg auta, i to vreme će uvek biti ispoštovano. U slučaju kašnjenja dužeg od 5 minutam nista u obavezi da platite pranje.

Bezbednost – prilikom predaje ključeva kod nas dobijate revers sa podacima vašeg automobile. Samo uz revers se mogu podići ključevi i auto. Takođe ceo prostor perionice ( kao i sama garaža tržnog centra ) je opremljena video nadzorom, tako da spokojno možete uživati u sadržajima tržnog centra dok se vaš auto pere.

Dodatne usluge – interesuje Vas više od običnog pranja. Tu je pre svega naša paro-mašina Optima Steamed DMF kojom se postiže neverovatan kvalitet unutrašnjeg pranja vozila. Od dezinfekcije, preko čišćenje dugmića i sitnih detalja u kolima, pranje na paru predstvlja jedan unapređeni metod detailing-a enterijera.


Rezerviši